به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ساخت این کارگاه بر اساس تفاهم نامه همکاری با سفارت ژاپن با سرمایه گذاری بیش از ۲۵۰ میلیون تومان از مهرماه ۹۴ آغاز شد.
وی افزود: بهره برداری کارگاه عرقیات گیاهی در روستای تیرتاش گلوگاه در مدت یک ونیم سال ساخته شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۸۰۰ هکتار انواع گیاهان دارویی در مازندران تولید میشود که با گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی و بازاریابی تشکلها از این فرصت در استان باید به خوبی استفاده شود.
حیدرپور افزود: مازندران استعداد خوبی در کشت و تولید گل گاوزبان، خارمریم، گل محمدی، به لیمو و انواع گونههای دارویی و معطر دارد.
وی گفت: گل گاوزبان و گل محمدی بیشترین سطح زیرکشت گیاهان دارویی را در استان به خود اختصاص دادند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: شهرستانهای بهشهر، گلوگاه، ساری، نکا و کلاردشت پارسال بیشترین سطح زیرکشت گیاهان دارویی را دارند.
حیدرپور با بیان اینکه چهار واحد صنعتی تهیه و تولید عرقیات و عصاره و ماده اولیه داروهای گیاهی و ۱۰ واحد سنتی گلابگیری در مازندران وجود دارد، گفت: به لیمو، خالواش، بادرنجبویه، گل همیشه بهار، نعنا فلفلی، موسیر، مارچوبه، رازیانه، شیرین بیان و کاسنی از جمله گیاهان دارویی هستند که در مناطق مختلف استان قابلیت کشت دارد.
انتهای پیام/آ